Har fått mig att må dåligt

Hej älsklingar!

Känner att det helt har tagit stop för mig dom senaste dagarna, när jag ska skriva ett bogginlägg lyckas jag skriva typ 3 rader innan jag stänger ner datorn och funderar jag på att spela in en video tar det bara helt stop. Känner att ni förtjänar att veta varför, jag delar ju alltid med mig om allt när jag är glad så varför inte göra det när jag är ledsen också?

Vet ni vad saharah är?

Om inte så är det en app som fungerar nästan exakt som ask, folk skriver saker anonymt och sen får man svara på det,den ända skillnaden är egentligen att man med den här appen får svara på snapchat`s story istället för att man följer varandra på själva appen.

Många har använt appen bara för att svara på frågor dom får men jag tyckte att det var perfekt att använda den för att låta er kommentera vad ni vill se i mina videos, men istället för massa videoideer fick jag kommentarer om att jag var värdelös och pinsam och att jag inte borde finnas...

Jag är en person som aldrig fått hat tidigare så det här var verkligen någonting som fick mig att må dåligt. Hur kan man ens säga till någon annan att den är värdelös bara för att den vågar göra någonting den gillar.

Fick självklart mycket positivt också men det är ändå det negativa som man fortsätter tänka på, tyvärr.

Hoppas ni förstår, jag börjar iaf förstå att det är någonting jag kommer få leva med om jag ska fortsätta så planerar att spela in en ny vlogg redan imorgon !

Här får ni en söt bild på mej och O för jag saknar honom så så såååå mycket !

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer