Har längtat

Hej älsklingar!

Har försökt uppdatera er flera ggr idag men jag har inte kommit in på min blogg? Aja bättre sent än aldrig haha!

Mitt första alarm ringde vid 10 men jag snosade alarmet flera gånger och låg även kvar i sängen ett tag efter att jag hade vaknat så jag klev upp ur sängen först halv 12.

Jag pluggar ju som tidigare sagt hemifrån på fredagar så jag satte mig med plugg direkt när jag hade kommit upp ur sängen. Jag skickade idag in en uppgift och började även på en annan. Min tanke är att jag ska jobba på med uppgifterna när jag orkar och inte bara på torsdagar och fredag så att jag verkligen få tid att vila sen när alla studentgrejer drar igång.

Mormor kom och åt lunch här och sen sprang jag till tandläkaren för rälsen på min tandställning har åkt in i köttet längst bak och gör ont men dom stänger 12 (!?!?) på fredagar så jag fick gå hem igen.

Tog en dusch och sminkade mig lite när jag kom hem och tog det sen bara lugnt fram till 16-17 tiden då en familjevän kom hit och jag klippte honom. Under tiden jag klippte honom kom även Wilma hit och vi hängde ett tag när jag var klar.

Nu har jag kommit hem igen och Wilma har åkt till sig. Oliver har precis kommit hit och jag har verkligen längtat efter en myskväll med honom.

Har funderat på om jag nu när det är vår ska passa på att göra något nytt här på bloggen, kanske starta en ny serie? Typ veckans tips eller något sånt? Vad tycker ni?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer