Har saknat er

Måste erkänna att det känns ganska otroligt att jag kan vara borta från bloggen typ en vecka och ändå fortsätta ligga på 100, eller egentligen kanske det inte är siffrorna som är otroliga utan att jag har världens mest otroliga och fantastiska läsare.
Börjar sakna bloggen så otroligt mycket nu, även om jag tycker det är sjukt kul att vlogga och spela in videos så är ändå bloggen min grej.
Men det kanske är en självklarhet att man behöver en paus ibland?
Har vart lite rädd att jag ska råka skriva samma sak på bloggen som jag säger i mina videos men börjar fundera på vad det egentligen spelar för roll ?
Med tanke på att jag redan blandar ihop mina sociala medier med mitt privatliv känns det som att det inte spelar så stor roll om jag råkar säga samma sak i både prat och skrift.
Har kollat på Annabelle 2 idag med Rod och Tilde och måste erkänna att det är den läskigaste filmen jag någonsin sätt, var nästan så att jag tillochmed grät en skvätt där ett tag för att jag var så rädd... men mitt i filmen inbillade jag mig att jag var kissnödig så att jag skulle kunna gå på toa och lugna mig ett tag. Men tror ni det fungerade? Nej!
Har även vart på sjukhuset idag men tänkte att ser ska komna upp i ett separat inlägg för annars kommer det bli väldigt lång text och ni som är intresserade av att höra vad som hände sär kan ju bara hålla koll på mina sociala medier så ser ni när det kommer upp
Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer