Härligt

Åhh jag är så oteknisk!!!
Under kryssningen började jag sakna O supermycket (inlägg om kryssningen kommer) så jag ringde och sa att jag ville vara med honom och det första jag gjorde när jag kom hem var att boka ett tåg hit till Linköping. Jag kom fram igår vid 16-17 tiden när Oliver slutade, vi åkte hem direkt så han kunde fräscha till sig lite efter jobbet innan vi åkte in till stan för att gå runt lite i eftermiddags solen och sen äta middag tillsammans. Oliver ville äta något mysigt på en riktig restaurang men jag lyckades få igenom att vi skulle äta pizza haha!

Men tillbaka till mitt gnäll om att jag är oteknisk. Jag packade väskan snabbt igår innan jag åkte och märkte när jag kom fram att jag har glömt laddaren till min dator och har nu försökt komma in på Olivers dator superlänge för att skriva det här inlägget men får det inte att funka. Haha förstår inte hur det kan va så svårt!?!?!
Det här inlägget är alltså skrivet från min mobil.

Idag sov jag ut till 10;30 ungefär och la mig sen i solen då vädret är helt underbart här haha samma sak som ALLA med blogg nu har påpekat.

Den här delen är i samarbete med holdit

Jag har under en period haft ett skal som är ljusrosa från holdit och nu har jag fått äran att få hem ett skal från deras vårkollektion som innehåller mycket gult vilket jag ÄLSKAR!!! Gult när man är brun och fräsch är ju det snyggaste som finns!!!

Anledningen till att jag gillar holdit är för att dom först har ett stort utbud med helt fantastiskt fina skal men också för att skalen har bra kvalitet och för att dom verkligen skyddar telefonen. Jag har köpt många skal som går sönder f��rsta gången jag tappar telefonen och telefonen har många gånger spruckit men jag märker att skalen från holdit verkligen skyddar telefonen på riktigt.

De här skalet som jag håller i på bilderna är som sagt från deras vårkollektion och länk till det skalet hittar ni här.

Har du någon erfarenhet av deras skal? Isåfall vad tycker du?

Skriv gärna vilket ditt favoritskal från dom är så jag kan få inspiration till mitt nästa köp

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Så fräscht och snyggt med gult skal!!
nouw.com/feliciaidachristina