Hårtrender våren 2019

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Det jag tycker är svårast inom mitt framtida yrke är att hela tiden hålla koll på dom senaste trenderna. Om det är svårt för mig som snart är utbildad inom yrket tänkte jag att det måste vara svårt för er som inte har ett större hårintresse än att ni vill att ert hår ser bra ut. Det här inlägget är till er!

( Bilder tagna från google )

Vi ser mycket från 80-talet men 90-talet dominerar. Rosa, lila, neonfärger, halmgult och även djupa röda färger kommer starkt.

Pagen är fortfarande väldigt inne och vi ser även mycket av att den klipps upp mer.

Våga visa småhåren, framhäv dom gärna (se bilden högst upp till vänster). Forma gärna babyhåret och var inte rädd för att det kommer sticka ut (se bild längst ner).

Gillar du en oljig look eller en stökig styling? Då är du helt rätt ute. Kämpa inte för det spikraka håret eller dom perfekta lockarna, våga gör det lite slarvigt.

Om du vill sätta upp håret ska du tänka lågt. Låga knutar eller låga hästsvansar är verkligen inne nu till våren. Det ska se väldigt enkelt ut lika som stylingen.


Produkter som passar vårens trender

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Snygga frisyrer❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Dag i Strängnäs

Hej älsklingar!

Har lagt mycket tid till att plugga till körkortet dom senaste dagarna så där av dålig uppdatering.

Igår hade jag dubbel körlektion på morgonen och sen åkte jag och mormor till Strängnäs för att gå i lite affärer och äta glass. Haha ja, glassen var inplanerad redan innan vi åkte hemifrån. När vi satt och åt glassen kom det fram småfåglar som jag matade med kulglass från min sked, något av det gulligaste jag sett. När vi kom hem satte jag mig vid mejlen en stund innan det var dags att plugga körkort som jag satt med in på natten.

Tyckte själv att jag idag förtjänade en liten sovmorgon så sov till 10;30. Kom upp ur sängen vid 11 så gjorde då lunch direkt som jag åt samtidigt som jag pluggade lite. Eter lunch kom en tjej jag känner som jag gjorde nagelförlängning på, blev väldigt nöjd och fick verkligen skratta mycket under dom timmarna.

Efter det var det dags för några timmas plugg igen innan jag och en tjejkompis gick till gymmet, något som inte händer ofta men det var så skönt! Kom ut från gymmet helt genomsvettig och det var verkligen en härlig känsla.

Kom hem till att Oliver hade lagat middag och nu har jag precis kommit ut från en varm dusch och vi tänkte starta en film innan jag ska börja plugga igen, mysis!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Omw och 1000 tack

Jag sitter just nu pendeltåget från Bålsta som ska ta mig till Stockholm. Känner mig riktigt otränad för det är jag och massa människor som ska springa maraton idag. Alarmet ringde 07;30 haha vilket är tidigare än dom flesta vardagar så jag förbereder mig på en lång dag idag men det ska bli riktigt roligt att göra det här tillsammans med Oliver och tror han kommer gilla det.

Jag kommer vara framme i Stockholm ca en timme innan Oliven och då ska jag springa runt i några affärer för känner att jag förtjänar lite shopping idag.

Men jag måste verkligen tacka er!!! Tack vare er eller ja OSS så är min blogg nu den 23 största i Uppland och jag kan inte tacka er nog. Blir så glad <3333

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00