Helgen

Hej älsklingar!

Tog en bloggfri helg, även fast jag går i skolan mindre nu så var jag fortfarande trött efter första veckan i skolan efter ledigheten. I Torsdags eftermiddag var jag hos doktorn för min huvudvärk, det har blivit mycket bättre så vi valde då att avsluta min behandling. Direkt efter hade jag en tid hos psykologen där vi började prata om att vi snart skulle avsluta mötena, jag har ett nytt möte inbokat om 2 veckor så får vi se vad vi bestämmer då.

På fredagen pluggade jag hemifrån på förmiddagen och sen träffade jag Ludde på eftermiddagen en stund innan Oliver kom. Vi spenderade kvällen framför tvn, jag har börjat kolla på how i met your mother så fick O att kolla några avsnitt med mig. I lördags sov vi ut riktigt länge. På kvällen blev det en tidig middag med mamma och mormor innan vi hämtade Isa och åkte till Mall of Scandinavia. Vi bestämde oss på kvällen när vi ändå inte hade något planerat att vi kunde åka dit och spela lite. Vi spenderade först tid i spelhallen vilket var superkul innan vi bestämde oss för att spela minigolf.

Igår gjorde vi inget annat än att ta en långpromenad innan det var dags för Oliver att åka hem. Nu ska jag äta och göra mig i ordning innan jag ska sätta mig och jobba med två samarbeten som måste upp i veckan.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Massa styrkekramar och jag hoppas att du mår bättre snart❤️
nouw.com/byalma