Helgens roligheter

Hej älsklingar! Hoppas ni mår bra!

Det känns så sjukt att det redan är andra december, jag gör verkligen allt för att få julkänsla nu och känner att jag är på god väg. Dom senaste åren har jag varit väldigt negativ till julen men i år är jag mer positiv och taggad än någonsin.

Eftersom jag nu för tiden inte lyckas uppdatera er dagligen tänker jag att jag delar upp inlägget dag för dag.

Fredag

Jag jobbade fram till 20 och när jag slutade tog jag bilen hem till Enköping, hämtade Robin vid tåget, handlade snacks och middag, hämtade Pontus och åkte sen hem till Ronja för en kväll med filmer och sällskapsspel. En riktigt mysig kväll med andra ord.

Lördag

I lördags blev det en lugn förmiddag hemma. Vid 15 hämtade jag Wilma vid hennes jobb, vi köpte då dricka till hela gängen och hämtade sen Isa och Ronja innan vi började åka mot mall of Scandinavia för att försöka få dom första julklapparna inköpta. Wilma fick några julklappar inhandlade men tror att vi andra bara lyckades shoppa till oss själva. Jag lyckades introducera Pong för sällskapet iallafall vilket jag tyckte var riktigt lyckat! Dock var det sjukt mycket folk och vi var väldigt hungriga så vi fick två bord haha men det gick bra ändå.

När vi kom hem bytte jag om och sminkade mig innan jag mötte upp bla Pontus och Loke för en utgång.

Söndag

Förmiddagen spenderades i sängen framför en serie. Lite senare på dagen möttes hela familjen för att julpynta, äta julskinka, dricka julmust och prata om mormors semester som hon nyligen kom hem från. Har gjort en julstory på min Instagram dr jag uppdaterade massor från pyntningen vilket blev riktigt kul, emmahagen00 på Instagram. På kvällen fick jag även in ett träningspass.

Måndag

Alarmet ringde idag vid 10, jag låg och drog mig ett tag i sängen innan jag gick upp för att träna, duscha, äta frukost och fixa mig för jobbet. Jag jobbade 13-20 och hämtade sen Wilma när jag hade slutat för att vi tyckte det var dags för en sleepover.

Hon har dock sovit i någon timme nu så känner att det börjar bli dags för mig att släcka också.

Godnatt <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/soderluundd