Hemma

Hej älsklingar!

Har varit upptagen hela dagen men nu är jag hemma i min säng och ska somna till en film. Är iaf hemma från Linköping igen men en länge uppdatering kommer imorgon.

Love u <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Vi är människor och inga jävla objekt

Jag har ju faktiskt inte visat är bloggläsare min nya hårfärg, ROSA!!!!

Mitt hår ser u så gott ut att man faktiskt vill smaka på det. Dock är det bara en färgbomb så jag är snart blond igen men kände att jag var tvungen att göra något åt färgen jag hade innan denna för jag fick förklarat för mig att den färgen såg ut som gammalt diskvatten, det är ju inget man strävar efter lixom.

Nu när jag skriver det här befinner jag mig faktiskt på ett fik i Jönköping. Pojkvännen skulle till elmia med någon polare så jag hoppade ur och tog en promenad till a6 som gallerian heter. Shopping här kommer jag!

Det stod helt stilla i trafken så jag valde att hoppa ur bilden och gå en kilometer så killarna skulle få komma fram någon gång istället för att skjutsa runt på mig hela dagen.

Under tiden jag gick var det minst 5 stycken som tutade och skrek efter mig när dom satt i sina bilar... Blir lika rädd varje gång det händer och denna gång var det mer obehagligt än vanligt så kände som att jag skulle bryta ihop.

Boys, bara för att ni kör en gammal sunkig bild med hög bas betyder det inte att ni ska börja skrika efter tjejer och granska oss uppifrån och ner.

Vi är människor och inga jävla objekt!

Nu ska jag njuta för fullt av min dricka på espresso house och försöka lugna mig lite hihi

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Friyay

Hej älsklingar!
Äntligen fredag och är beredd på en supermysig helg nu. Ska till Oliver ikväll när jag slutar och i helgen är planerna att det blir julmarknad och shopping av julklappar.
Vi ska kolla på julkalendern tillsammans, ska kolla ikapp alla avsnitt vi har missat så hoppas de blir en kopp med te ikväll och sen julkalendern, kanske kinamat också? Skulle verkligen inte sitta fel hihi!
Ni har väll inte missat att kolla dom senaste vloggarna på min youtube kanal?
Jag har ju just nu en vloggmånad och det känns som att ni kommer gilla den.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00