Hjärta av guld

Sorri för dåliga bilder men kände att jag var tvungen att ta just dessa bilder ändå för att visa er hur fantastiskt fina blommor jag fick igår. Tog bilderna lite snabbt innan jag somnade om igår kväll, kommer ihåg att det snurrade lite när jag tog bilderna men trodde verkligen att dom blev bättre än dom blev... Fick blommorna av en av mammas arbetskollegor och wow vad omtänksam man måste vara om man skickar blommor till sin arbetskollegas dotter efter hon har opererat sig. Det är såna människor jag ser upp till, såna som alltid vill det bästa för andra och verkligen bryr sig om folk. Och sen att hon köpte rosa blommor också, hon har verkligen fattat mitt och mammas beroende till den färgen haha ;)

Lite extra glad att jag fick just den färgen på blommorna, mörkrosa. Förut har jag bara sätt ganska ljusrosa blommor men nu har jag verkligen hittat en ny favorit !

Varje gång jag tänker på hur snälla personer det finns får jag lite dåligt samvete att jag inte skrev det där krya på dig smset eller inte gick fram till den där personen som såg ledsen ut och frågade om den var okej bara för att jag inte vågade, larvigt att man inte går fram till en person och frågar hur den mår för att man själv inte är tillräckligt modig, fy på mig !!!

har haft orken att duscha idag så nu sitter jag här i min morgonrock och funderar på om jag ska lyckas äta något innan jag går och lägger mig igen. Har mer ont idag och har inte ens kommit till dom dagarna då doktorn sa att det skulle vara som värst, usch, vill inte ens tänka mig hur ont jag kommer ha då...

Men jag ska inte gnälla allt för mycket med tanke på att det snart är över och då slipper jag alla halsflusser, halsbölder och liknande !!! Det är någonting jag är glad för haha !

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer