Hittade denna

Hej babes!

Jag hittade idag denna boken, haha jag brukar läsa den sen brukar jag gömma den i någon låda som jag sen kan hitta några månader senare och då bli överlycklig igen. Har hållit på så i kanske 1 år nu men blir lika glad varje gång hihi!

I den står då 100 saker jag vil göra innan jag dör, säkert fler saker då jag skrivit dit massor med egna saker jag kommit på och kryssat i saker som dom som gjorde boken redan skrivit.

Men en punkt som jag kryssat i är att jag vill skriva min egen bok men kan ärligt inte komma på någonting jag kan skriva om haha har funderat så länge nu. Allt jag tänker på finns ju redan här lixom. Vi skulle kunna ta alla mina inlägg och sätta ihop det till en bok, låter som bra ide om ni frågar mig!

Men även om jag kryssar för allt i boken vet jag att jag kommer vela resa ännu mer och vela göra ännu mer saker. Har ni någonting som ni skulle vela göra men inte har vågat än? Eller drömmer ni kanske om att åka till något speciellt land? Tell me! Och inte bara om dom två sakerna utan alla mål och saker ni vill göra

Love u

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer