HJÄLP

Hej älsklingar!

Ska inte ljuga utan har haft en väldigt tråkig kväll, slutade 20;00 på praktiken, ätit middag och fått nyfixade naglar. Thats it. Tänkte istället att vi kör en röstning om ni vill att jag vloggar eller inte på lördag när jag ska överraska O eller om ni vill att jag bloggar mer om det?

Vad vill ni?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Jag gjorde det man absolut inte ska göra

Att klockan redan är 17? (Ja jag glömde klicka på publicera när jag skrivit klart inlägget) Jag tycker att det känns som att klockan bara är typ 14 fast kan även vara för att jag vaknade så sent som 12;30, kändes konstigt att vakna i morse och se att klockan stod på 12;30 speciellt med tanke på att jag dom senaste veckorna har vaknat runt 8 fast jag fått sova hur länge jag vill.

Jag lämnade sängen och gick raka vägen till balkongen där mormor serverade frukost. Sen behövde vi måla om på balkongen så det var jag duktig och började med idag, gjorde dock bara halva balkongen för att vi ska kunna flytta möblerna och slippa bära bort allt.
Väl klar med balkongen hoppade jag in i duschen innan det spenderades en timme i sängen på grund av ångest. Jag gjorde det man absolut inte ska göra, jag låste in mig istället för att försöka unvika det och syselsätta mig för att tänka på annat.

Nu blir det en sen lunch innan jag och mormor ska hitta på något <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Veckans planer- flytt

Tanken var egentligen att det här inlägget skulle ha kommit upp igår men jag somnade redan vid 19 ?! Och sen vaknade jag först vid 08;30 idag så inte haft möjlighet att lägga upp det.

Måndag/igår: skolan

Tisdag/idag: Studie dag

Onsdag: Praktik med en kund inbokad

Torsdag: Praktik med en kund inbokad

Fredag: Praktik, Oliver kommer och jag ska börja packa för i helgen flyttar jag

Har inte så mycket måsten som ska göras i veckan så tror idag och imorgon blir två ganska lugna dagar innan flytten drar igång

Har ni något roligt inplanterat?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00