Hotell, utgång och årsdag

Hej älsklingar!

Tiden räcker verkligen inte till för att uppdatera här dagligen vilket på riktigt gör mig ledsen. Vet inte hur jag ska göra det men jag ska i alla fall få tiden att räcka till så att det kan komma mer än två inlägg i veckan.

Vet inte om jag är stressad under en period eller vad det beror på men dom senaste veckorna har jag varit riktigt lättirriterad. Det kan vara saker som jag förut aldrig ens skulle ha reagerat på som nu gör mig riktigt arg.

I fredags fick jag min födelsedagspresent från Oliver. Vet att det gått ca en månad sen jag fyllde men vi har haft riktigt svårt att hitta en helg som funkar för oss båda där någon av oss inte har saker inplanerade. När Oliver hade slutat i Västerås tog han tåget till Stockholm som går via Enköping, jag hoppade där på samma tåg. Väl framme i Stockholm checkade vi in på hotellet han hade bokat och gjorde oss sen i ordning innan vi tog oss till centrum för att äta på fridays. Vi åt hamburgare båda två. När vi ätit åkte vi tillbaka till hotellet för att mysa framför en film haha dock somnade vi ganska snabbt båda två.

Igår var tanken att vi skulle åkt till Gröna Lund men vi valde istället att ta en sen frukost på hotellet och sen åkte vi hem till mina kusiner och hälsa på. Mormor var där så vi kunde åka med henne hem sen istället för att ta tåget. Vi kom hem vid 17 ungefär och på kvällen gick jag ut med några vänner vilket var riktigt kul.

Idag har jag och Oliver varit tillsammans i 2 år. Vi har inte gjort något speciellt för att fira det mer än att vi tänkte mysa ner oss i sängen framför en film vilket vi nästan aldrig gör längre.

Love u!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer