Hur bra?

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Är allt bra med er? Med mig är allt super, sov 12 timmar natten som var och är även ledig im0rgon så söndagsångesten existerar inte det minsta.

Sen har jag även börjar få många riktigt fina kommentarer av er läsare vilket gör mig riktigt glad *emoji som gråter glädjetårar*!

Jag vaknade idag efter 12 vilket kändes riktigt konstigt för när jag inte sätter alarm brukar jag som längst sova till 09 men kände mig verkligen utvilad när jag vaknade. Det sköna med att sova så länge är att man kan fuska och skippa frukosten för att gå direkt på lunchen. Jag gillar egentligen inte frukost så varje gång jag kan tar jag fram rester och äter det till frukost istället, mycket godare!

Jag åt makaroner och falukorv innan jag gjordxe mig iordning för att övningsköra med mamma. Jag tyckte det gick riktigt bra att köra idag och det blir roligare att köra när man ser att det går bättre och bättre för varje gång. Nu är jag hemma igen och ska plugga lite till körkortet, planera lite inför kommande vecka och sen duscha.

Dedt blir förmodligen en kväll hemma för jag och mormor har ebstämt att vi ska äta middag tillsammans. Om det blir så ska jag mysa ner mig framför en film med en ansiktsmask, superskönt!

Jag bloggar ju på nouw och nu har dom på nouw kommit på ett nytt sett för läsare att följa olika bloggar. Om man har en blogg på nouw kan man utan problem följa olika bloggar på ett sätt som ser ut lite som instagrams nyhetsflöde men nu kan ni också följa bloggar på nouw utan att ha en blogg. Det ända ni behöver göra är att ladda ner nouws app och sen är det bara att börja följa bloggare, hur bra?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer