Hur känns det efter seriesläppet?

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra! Serien släpptes igår och oj vilken respons den fick, nästan bara positivt. Ni är så många som har hört av er till mig för att bara säga hej, berätta om eran situation, eller säger tack för att jag delar med mig.Jag älskar att ni delar med er och uppskattar det väldigt mycket.

Det blev ju en liten chock igår när jag började få meddelanden om att jag fanns på expressen, Aftonbladet och alla nyhetssändningar. Jag hade räknat med att serien släpptes, Aftonbladet skrev något litet om det och sen var det över men inte det inte.

Som sagt var nästan all feedback positiv men självklart fanns det lite negativt också. Det tråkigaste är att det är vuxna män som sitter och skriver negativa kommentarer och inga andra. Haha love that!

Idag har jag jobbat 07-15;30 och åkte sen för att skriva på papper och få info om ett annat jobb då det imorgon är min sista jobbdag där jag är nu.

Under kvällen kom hela familjen hit och vi åt middag tillsammans. Nu ska det sista ner i resväskan innan jag äntligen får krypa ner i sängen.

Har du sett serien? Vad tyckte du isåfall?

Middag

En kille (+några i kommentarsfältet) som borde titta på serien för att få förståelse för människor / middagen igen

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer