Hur kommer det gå?

Hej älsklingar!

Känns som att jag göra samma saker dag ut och dag in jobb,jobb, plugg till körkort och sen mer jobb. Usch hatar rutiner! Ska bli så kul att cityfestivalen börjar imorgon så jag kan tänk på annat än jobb, ska fortfarande jobba på salongen alla tre dagar men sen ska jag bara umgås med vänner

Känner att ni inte ska behöva läsa om min dag som var exakt lika som igår så istället har jag skrivit lite om hur jag och Oliver tror det kommer vara när vi bor tillsammans.

(Skrev den här delen för någon vecka sedan)

Som ni vet kommer jag och Oliver bo tillsammans efter sommaren och vi har nu suttit och pratat om hur vi tror att det kommer vara och tänker självklart att ni ska höra vad vi har för tankar om allt.

Jag tror personligen att vi inte kommer ses så mycket, Oliver kommer börja väldigt tidigt och jag kommer att sluta sent dom flesta dagar i veckan då jag har praktik 4 av 5 dagar i veckan och som ni förmodligen har sett så tycker jag att det är mycket skönare att jobba 11-20 än 08-17. Mycket mer än kvälls än morgonmänniska och sen är det alltid den där mysiga stämningen på salongen på kvällen, mycket lugnare än på dagarna. Oliver börjar 7-8 någon gång i Västerås så han kommer ju behöva gå upp mycket tidigare än mig även om jag skulle börja 08 istället för 11.

Det O har tänkt mest på är att ha inte kommer få någon plats i garderoben alls haha men jag har redan börjat tänka på hur jag ska göra om i garderoben för att han ska få plats. Annars har vi ett förråd där han kan ha sina saker *host*.

Han är också ganska säker på att jag kommer städa mest vilket jag håller helt med om, jag blir alltid stressad när det ligger lite saker framme medans det är något som O inte ens ser. Han tror faktiskt att han kommer bli ganska bortskämd här men jag ska se till att han får laga ganska mycket mat för det är en sak som han är riktigt duktig på <3

Bilden skulle egentligen vara till en video på yt som aldrig kom upp

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer