Hur mår jag nu

Hej älsklingar!

Hoppas ni mår bra.

Som ni förmodligen har märkt har det varit sämre med uppdateringen den här veckan än tidigare veckor. Det beror på att jag är väldigt stressad just nu över ALLT och är helt slut i kroppen, idag började jag till och med gråta över minsta lilla sak. Jag har inte tänkt på att det är så mycket att göra tidigare men nu märks det verkligen. Jag jobbar heltid nu under sommaren, pluggar till körkortet och övningskör massor, försöker hålla bloggen rullandes och får bara massa påminnelser om samarbeten jag måste ta tag i< och som om inte det vore nog har jag nu också börjat träna till mitt delprov.

Allt det där och sen även stressen att jag ska hinna träffa mina vänner och min familj gör mig både stressad och trött emellanåt.

Idag ringde alarmet på 06;45 då jag hade en körlektion 07;30 till 08;10, jag försökte sminka mkig och fixa håret innan körningen för jag visste att jag efter bara skulle hinna hem och äta frukost en snabbis. Efter körningen och en god frukost var det dags för jobb. Jag jobbade idag 09-18. Jag hade lunch vi 15 ungefär då jag hade ett möte inbokat hos bup, jag mår inte sämre ien utan det var bara ett återbesök för att kolla så min medicin gör det den ska haha.

När jag hade slutat jobbet tog jag och mamma en sväng med bilen så ag fick övningsköra lite, vi la dagens körning på att träna parkering dåå min körskoelärare tycker att jag kan det men ska fortsätta träna på det hemma så jag kan göra det lite snabbare.

Jag skulle egentligen följt med mamma och mormor t för att äta middag men orkade verkligen inte så istället köpte jag hem en pizza och ligger nu framför en dokumentär om folk som gör allt för att tjäna pengar, en man vägrar betala för kött så han plockar upp djur fråb gatan som har blivit påkörda och äter dom.

Om ni vill se dokumentären så heter den Den som spar han har och finns på netflix.

Listan med saker som jag måste öra har växt sig längre och längre under dom senaste dagarna så det är vad jag ska sätta igång med nu.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Det viktigaste är att du mår bra! Ta bloggen som ett fritidsintresse, när du orkar och har lust. Men en sak är säker att jag älskar dina uppdateringar på din blogg. Du verkar så himla härlig och underbar tjej - kramis❤️
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Tack så jättemycket fina du <333
nouw.com/emmahagen