Igenkänd på stan

Hej älsklingar!

Hur mår ni? Jag mår superbra. Det har ju inte kommit upp så mycket inlägg och när det väl kommit ett inlägg har det inte varit så fyllt med energi har jag upplevt. Det är för att jag haft noll inspiration och då prioriterat vänner min vakna tid för att bli piggare i detta höstmörker och även bli inspirerad. Blir ni också inspirerade till arbete, träning och så vidare när ni träffar era vänner?

I fredags var jag hos Ronja hela dagen, vi tittade på film, åt lunch (och lite senare även middag) tillsammans och sen fixade vi hennes hår. På kvällen åkte vi till mig så att jag kunde fixa mig och sen kom Isa och Emma och var med oss ett tag. När dom ville dra hem bestämde jag och Ronja att vi skulle gå ut ett tag, en riktigt lyckad kväll.

På lördagen låg jag i sängen och kollade film hela dagen tills klockan blev ca 19 då jag gjorde mig iordning lite och sen hämtade Wilma och Isa innan vi tillsammans handlade lite mys på maxi och åkte ut till Ronja för en kväll tillsammans.

På söndagen skedde samma sak som på lördagen, sängen hela dagen.

Jag har idag varit i Stockholm på ett möte som jag varit väldigt nervös inför men innan mötet hände en ändå ganska sjuk grej.Det kom fram en tjej och frågade om det var jag som var med i serien Sjukt stressad och hon tackade mig för att jag delade med mig och var så öppen, hon sa att hon inte känner sig lika ensam efter att ha sett serien.

Ingen ska behöva skämmas över att man är sjuk <333


Tror det är första bilden jag tagit där jag ler som jag faktiskt gillar (???) och det är lite hemskt. Förresten följer ni mig på Instagram? Annars heter jag @emmahagen00 där

Bild från lördagen (Ronja bakom kameran) / Jag och mormor tände förra veckan ljus på stan, en tradition vi har

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

whatangiesaid
whatangiesaid,
Det är kul när folk kommer fram och frågar. Ja, hellre det än de som smygfotar osv haha. Det låter som du haft en bra helg i alla fall, kram!
nouw.com/whatangiesaid
emmahagen
emmahagen,
Ja verkligen mycket roligare. Min helg har varit super, hoppas du också hade en bra helg! Kram
nouw.com/emmahagen
ByAlma
ByAlma,
Åh så roligt! Framförallt coolt😻
nouw.com/byalma
emmahagen
emmahagen,
Verkligen! Riktigt oväntat också haha
nouw.com/emmahagen