Imorgon åker jag

Hej älsklingar!

Idag har jag jobbat 09-19 vilket är en timme mer än vad man brukar göra, det var jag själv som valde det då jag hade en körlektion 10;00-10;40. Tack vare att jag började jobba en timme tidigare än planerat kunde jag gå ifrån jobbet till körlektionen och fortfarande få en timmes lunch lite senare på dagen. Körningen kändes ganska bra, jag var väldigt nervös på några ställen men har en grym körskolelärare så jag lär mig verkligen snabbt.

Den här jobbdagen har varit lugnare än vanligt, har inte varit så många som ringt och velat boka tid men annars har jag mest fyllt på med varor i alla hyllorna.

När jag kom hem åt jag "middag", känns fel att säga så då jag bara åt två tallrikar med tacochips och smält ost men gott var det. När jag hade ätit började jag packa då jag åker till Norge 08 imorgon bitti, är riktigt taggad!

Nu ska jag svara på lite mejl och sen ska jag gå och lägga mig för att kolla klart på en dokumentär som jag sett ca 1/3 av. Den heter barn bakom galler. Man får följa mammor som föder barn i fängelset och om man har tur får man behålla barnet tills man blir frisläppt men om man har otur blir man av med sitt barn redan efter 24 timmar, riktigt intressant!

Känner mig verkligen som Rapunzel med mitt nya löshår, haha love it!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
Håret klär dig! 😊
nouw.com/svatantrya
emmahagen
emmahagen,
Tack så jättemycket <3
nouw.com/emmahagen
IdaTofsmes
IdaTofsmes,
Du passar verkligen i långt hår. 😊 <3
nouw.com/idatofsmes
emmahagen
emmahagen,