Jag är sjuk

Hej babes!

Jag har ju skrivit här på b loggen ett tag nu om alla mina sjukhusbesök och liknande för jag tycker själv att det verkar lite förvirrande och känns då såklart som att det är ännu mer förvirrande för mina lösare/tittare.

I Maj fick jag min första halsfluss. Jag är inte en sån person som blir sjuk så jättelätt men allt började med att jag hade ont i halsen och feber. Bara att jag hade feber kändes lite konstigt men vi tänkte inte så mycket mer på halsen för vi trodde att det förmodligen bara var halsont.

Tills en morgon där det nästan gjorde ont i halsen så fort jag andades och jag inte kunde svälja någonting, jag kunde inte ens dricka vatten utan att jag fick så ont att jag var nära på att börja gråta.

Mamma ringde då till 1177 så vi fick en akut tid till sjukhuset här i Enköping för att ta ett halsprov. Där hann vi inte vara länge innan dom skickade oss till sjukhuset i Uppsala.

Efter många timmar i väntrummet fick vi veta att jag hade fått en halsböld, suck

Efter vi fått veta det väntade många besök på sjukhuset för att tömma den, skitäckligt om du frågar mig.

När det äntligen var över kände jag mig hur glad som helst, men man ska inte ta ut vinsten i förväg som man brukar säga för snart var en ny halsböld tillbaka...

När vi gått igenom samma process ytligare en gång men såklart slutade det inte där. Jag har sen Maj även hunnit med 6 halsfluss och nu har en grej i halsen som har svårt att svullna upp svullnat upp supermycket på mig.

Så nu är det mest som att man går och längtar efter operation som jag har haft tur att få redan om 2,5 veckor. Jag måste ändå erkänna att jag har haft tur gällande att jag inte haft någon feber under den här perioden för då hade min ork vart helt slut nu...

Hoppas att ni gillade inlägget

Puss<3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer