Jag är tillbaka

Hej sötaste ni !!!

Känns som att det är dags att ta tag i det här igen, eller vad säger ni?

Har haft världens idétorka men nu känner jag att idéerna börjar komma tillbaka igen, har också känt att inga av bilderna jag lägger upp till inläggen har vart så himla bra men nu ska jag verkligen försöka ta mej tiden.

Och sen har jag ju en veckas lov nu också som väntar och det klagar jag ju verkligen inte på ;)

Har ni nått speciellt planerat under veckan? Jag ska till salongen där jag brukar ha praktik några timmar imorgon så ska vi ha en kurs om produkterna vi säljer och sen kanske det blir att träffa killen jag va på dejt med i början på månaden ;) vem vet

Sen har jag inga fler planer innan torsdag då jag ska åka till Rod och sova där innan vi på fredag morgon ska till Stockholm på kryssning

Är sååå taggad


Har suttit hur länge som helst och försökt hitta klänningen så jag kan länka men hittar den inte, hittade bara en liknande så kan tyvärr inte läka den. Men den är från hm i alla fall från hm och är superskön, längtar verkligen tills i sommar när jag kan ha på mej bara denna.

Ser ni att mitt hår börjar se lite lila ut? Har aldrig gillat färgen lila men älskar att mitt hår är en blandning av lila å grått, känns lite mer levande nu är när jag bara hade grått hår.

Förut har jag alltid gjort mina naglar i staden som jag bor i men nu har jag börjat göra dom i Västerås på en salong som heter Tips to toes och jag älskar dom verkligen, känns som att det är mina egna naglar fast mycket längre än vad mina egna går att få. Finns en länk till deras Facebook sida här. Dom har Ingen egen sida men det går lika bra att boka tid och se priser där.

Hoppas ni gillade inlägget, puss <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer