Jag har ljugit för er

Hej älsklingar!

Har insett att jag nästan varje dag dom senaste veckorna har ljugit för er i mina inlägg. Jag har pratat om julen som en dag jag längtar till och som jag verkar tycka är den mysigaste dagen på året.

Jag har egentligen aldrig tyckt om julen och det är inte heller något som jag har försökt dölja, jag älskar att julpynta och jag älskar att visa dom jag har runt omkring mig att jag bryr mig om dom genom att ge dom genomtänkta paket.

Idag satt det en hemlös utanför ica när jag skulle gå in och köpa en cola innan jobbet, jag frös bara när jag hade gått hemifrån till affären vilket är en promenad på två minuter och där sitter hon hela dagarna. Så jag köpte varm oboy till henne inne på affären då jag inte hade några kontanter och även har hört att dom blir av med alla pengar dom får. Man såg på henne hur glad hon blev och jag tycker att det är vad julen handlar om, att man ska visa lite extra att man bryr sig om dom man har runt omkring sig. Paketen spelar ingen roll.

Jag har i år köpt små paket till alla som inte kostar en förmögenhet men det finns en tanke bakom varje paket och det tycker jag betyder så mycket mer.

För några år sedan fick jag veta att julveckan är den veckan på hela året som flest personer tar sitt liv för att dom känner sig ensamma och det var då som jag ändrade uppfattning om vad julen handlade om, i alla fall för mig. Julen handlar inte om mat, kalle anka och paket, det handlar om att visa extra mycket kärlek till dom man har runt omkring sig.

Julveckan för mig kan nu betyda ganska mycket ångest för jag känner mig hjälplös som inte kan göra något åt att så många väljer att ta sitt liv, jag visar alla runt omkring mig att jag bryr mig om dom även dom personer jag knappt känner och berättar för mina vänner hur en fråga om hur någon mår kan betyda så mycket. Om alla bryr sig lite extra kan det göra stor skillnad.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer