Jag vågar inte

Godmorgon älsklingar!

Stannade kvar hos Oliver igår kväll, hade saknat honom så mycket så ville verkligen inte åka hem. Alarmet ringde idag vid 06, haha har inte gått upp så tidigt sen jag började sommarjobba. När jag gick i skolan var det så tidigt typ en dag i veckan så kanske inte ska säga att det förändrats så mycket sen det blev sommar. Har nu suttit på tåget en halvtimme och är redan less men ska se till att få lite viktiga saker gjorda nu när jag ändå inte kan ta mig någon stans.

Har inte så mycket planer än för den här veckan, ska jobba måndag-fredag, ha två körlektioner (ska övningsköra utöver det), ska färga håret, Oliver kommer på fredag och på lördag ska jag med Oliver och Linnea till Stockholm eller Uppsala för att shoppa. Ska självklart plugga till delprovet och körkortet också men det känns lite som en självklarhet just nu. Kommer förmodligen tillkomma mer saker som behövs göras under veckan så den blir förmodligen inte så lugn som jag tror nu.

Är det bara jag som alltid har min resväska framför mig hela tågresan så fort jag ska åka någon stans? Haha vågar inte lägga den någon annan stans för då känns det som att jag kommer glömma den men vågar inte heller ha den bredvid mig för jag måste ALLTID sitta närmast fönstret och då känns det som att min väska ska rulla iväg så fort tåget svänger.

Här ser ni bild på en hårfärg som jag VERKLIGEN saknar men tror inte mitt hår klarar det just nu tyvärr :((((

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Styrkekramar❣️
nouw.com/byalma