Jävla skitdag

Hej älsklingar!

En riktig jävla skitdag är vad den här tisdagen har varit. Okej, nu kanske jag lät lite för negativ men det är så det har känts. Jag började praktiken vid 10 och då kom mormor direkt och jag fick träna en sista gång på festfrisyren som jag ska göra på provet på söndag. Jag hann inte ens klart med frisyren innan jag blev så trött att jag inte orkade stå. Dom på salongen tyckte att det var bättre att jag gick hem och vilade då jag ändå inte hade några kunder idag så det var det jag gjorde. Tog även med mig saker hem så jag kunde rulla en permanent hemma om jag kände att jag blev piggare men det har inte blivit av än.

Jag tänkte ta en helt pluggfri dag och bara få vila idag men har fuskat lite och bara läst på lite om säkerhet på salongen.

Jag sitter just nu och lyssnar på Alice och Biancas podd. Jag lyssnar ju verkligen aldrig på podd men det är något som jag skulle vilja få in på rutin, jag blir verkligen avslappnad. Vilken är eran favvopodd?

Har under kvällen tagit över en timmes långt bad och samtidigt kollat på serien glow som finns på netflix och samtidigt gjort en ansiktsmask, riktigt mysigt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hoppas dagen blir bättre idag❤️
nouw.com/byalma