Jag & Oliver har snackat

Någonting som jag och Oliver är fruktansvärt dåliga på är att palnera. Jag brukar säga att jag är väldigt bra på det (nästan bäst i världen) och sen skylla på att mina planer går dåligt för att Oliver inte lyckas planera in det som jag säger åt honom är viktigt, ibland skyller jag även på att han inte kollar upp saker i tid. Okej, jag skyller på honom ganska ofta när någonting jag planerat för oss två faktiskt går rent åt helv^te.

men idag har vi snackat att vi faktiskt vill göra någonting tillsammans, någonting som kräver lite planering och inte bara att ta en fika på stan.

Vi kom fram till att et skulle passa perfekt mot slutet av sommaren för då har vi båda kunnat jobba extra någon stans och jag har (förhoppningsvis) tagit körkort så det inte bara är han som behöver köra hela tiden. Dock när vi suttit och pratat om det här i en halvtimme sa jag "vi kanske bara ska ta tåget ändå" så dedär körkortet kanske faktiskt inte behövs. Vi hör redan där att vi behöver börja planera.

Sen kommer vi ju till det största problemet, vart vi sak någon stans. Jag hade iden att vi bara skulle åka runt i Sverige och känna oss vilsna, köra sten sax påse för att se vem som fick bestämma om vi skulle köra till höger eller vänster i en korsning. Men Oliver kom med förslaget att vi skulle åka till Norge, en sån sjukt rolig ide eftersom jag har velat åka dit hur länge som helst men faktiskt aldrig gjort det. Men bara för att göra den här planering ännu lite svårare föreslog jag att vi skulle bild till Spanien och då föreslog Oliver flyg istället.

Som ni hör står vi verkligen på ruta ett när det gäller den här planen haha men jag hoppas verkligen att den här planen blir av

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer