Jobb

Hej älsklingar!

Jag jobbade hela dagen igår. Hade bestämt mig för att jag skulle vara ledig hela jullovet men det gick sådär. Jag var på salongen kl 10 då Zara kom och vi skulle ta ur hennes löshår, göra det ljusare och sen klippa det kortare. Det blev så snyggt!!! Vi blekte först utväxten och efter ca halva tiden drog vi ut blekningen på längderna där det redan fanns gamla slingor så vi skulle få effekter. Nyanserade med lika delar 9.12 och 10.12 (neutraliserade och tog bort dom gula pigmenten med ask och violett). När vi fixade Zaras hår fick vi bilder på en hemmablekning som hade gått fel (BLEK INTE HÅRET HEMMA) så vi sa att hon fick komma in till salongen så skulle vi fixa det. Utöver dom två färgkunderna hade jag även tre klippkunder.

Jag slutade ungefär vid 16;30. Gick då hem och åt mat innan en nagelkund kom. På kvällen träffade jag en vän som det var en evighet sen vi sågs sist. Vi träffas typ 1-2 ggr om året men varje gång vi ses är det som om vi umgås dagligen.

Idag har jag och O varit och handlat allt som behövs till efterrätten på nyår då det är vårat ansvarsområde. Sen kom Malin och Sara hit i några timmar då Malin skulle få nyårsnaglarna fixade. Annars har det bara varit vila som gällt för mig idag.

Förebild på Zaras hår (löshår urtaget) / Malins nya naglar

Efterbild på Zaras hår

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Hennes hår är så fint❤️
nouw.com/byalma