Julbord

Jag skrev det här inlägget i söndags men duktiga jag glömde tydligen att publicera det :))

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er! Jag tänker att jag ska skriva en uppdatering om mitt mående i veckan. För någon månad sen skrev jag ett sånt inlägg för men tänker att jag ska komma med en uppdatering.

Jag har haft en jobbhelg vilket faktiskt har varit kul. I fredags jobbade jag till 20 och skulle möta upp Pontus x2 på ett glas vin när jag slutade men var helt slut efter jobbdagen då jag var där i 11 timmar i fredags så jag valde att bara ta en lugn kväll hemma med en ansiktsmask och film istället.

Igår kväll var det dags för "julbord" med jobbet. Det blev inget gammalt vanligt julbord utan vi hade bokat bord på ett ställe som heter vinoteket i Västerås. Vi åt ostar, skinkor och fick in massor med olika sorters pizzor. Som man säkert förstår på namnet drack vi självklart vin också. Vid 00 skulle dom andra dra ut och då kom Pontus och skjutsade hem mig då jag ville sova ordentligt innan dagens jobb.

Idag har det varit full fart på jobbet. Wilma är nu här, vi har ätit tacos och nu tagit en varsin chipspåse framför en serie.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så mysigt❤️
nouw.com/byalma