Julklappar och bak

Hej älsklingar!

Jag sitter just nu hos Oliver och jobbar lite. Jag är i Linköping över helgen, inget speciellt inplanerat, jag vill bara ha filmmys hela helgen och O hade inte möjlighet att komma till mig då han har spelning så jag åkte hit. Han åkte precis iväg för ett sista rep innan själva konserten börjar så jag är själv här.

Under förmiddagen tog jag bilen in till Linköping för att börja köpa lite julklappar. Vi är några tjejer som ska ses och äta middag och spela julklappsleken så det har jag köpt ett paket till och sen har jag även börjat köpa saker till ett paket som en vän ska få. Det tar alltid så lång tid när jag ska köpa paket för jag vill hitta det där perfekta paketet som jag vet att personen kommer älska, det blir då extra svårt när det är till en lek och jag ska köpa ett paket som 5 personer skulle tycka om.

Oliver hade även rep igår kväll och han skulle idag ha med sig lussekatter dit så jag passade på att baka igår när han var där så att vi bara kunde ta det lugnt när han kom hem, kändes bra då han somnade efter mindre än 3 min in i filmen vi startade när han kom hem.


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

MikaelaDahl
MikaelaDahl,
Åh vad härligt med lussebullar!
nouw.com/mikaeladahl