Justin Timberlake

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt toppen! Har haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarna och när jag kommit hem och tänkt att jag ska uppdatera er har jag varit så trött att jag nästan somnat sittandes. Får skämmas att jag inte ens kommer ihåg vad jag senast uppdaterade er med... Tror det var i måndags med veckans planer men inte alls säker...

I måndags var jag iaf ledig och träffade en vän på kvällen då vi tog ett glas vin tillsammans hemma hos henne och åt kinamat till solsidan filmen.

I tisdags (igår) jobbade jag 09-18 och under dagen skrev min morbror och frågade om jag ville ha biljetter till Justin Timberlake samma kväll (!!!) och självklart svarade jag JA! Så direkt när jag slutade drog jag och Ronja till Stockholm, dock blev vi lite sena då vi tog en snabbis inne på mos för att jag ville ha mat och Ronja en ny tröja men Justin var också sen så vi missade bara en del av förbandet . Tyvärr kunde vi bara 2 låtar så det blev ju inte så mycket att sjunga med till men konserten i sig var riktigt bra så vi dansade och så ändå.

Idag var det dags för risk2 i Sala. Haha jag körde så långsamt på halkbanan att hon som satt bredvid sa "kan du gasa på liiite bara så du kan få känna av antisladdsystemet?". Haha är man en bra förare då eller bara jävligt långsam? Det tog totalt 3 h att göra alla moment och sen körde jag både dit och hem vilket jag tycker gick väldigt bra.

Nu ikväll åt vi pizza tillsammans på Astas här i Enköping innan mamma gick hem till sig och jag till mig. Har efter jag kom hem flyttat om i garderoberna då O flyttar hit sina grejer i helgen och då självklart behöver plats för dom. Tror jag äntligen börjar bli klar. Nu ska jag poppa en stor skål med popcorn och sen börja planera lite bilder som jag behöver ta i helgen.

Puussss älsklingar!!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Wow

Wow vilken lång dag! Som jag skrev i morse vaknade jag och kände mig riktigt utvilad vilket jag har tagit till vara på idag. Jag vaknade lite efter 08 och då blev det direkt att sätta sig vid datorn för att blogg lite samtidigt som jag åt en god frukost. Sen gjorde jag mig i ordning för att möta upp mamma på stan vid typ 10:30, vi började då med att övningsköra lite för jag måste verkligen komma igång nu och sen åkte vi till badhuset för att göra det där simtestet jag pratade om förut. Det gick över förväntan så var ganska stolt över mig själv när vi var klara.

Efter badhuset tog vi bilen och plockade upp mormor innan vi åkte till Bålsta för att lämna tillbaka ett par skor som jag känner inte alls passar mig, jag övningskörde på vägen hem och även det gick väldigt bra.

Jag var hemma vid 15 tiden igen och då åt jag och mormor mat tillsammans innan jag började redigera en video som nu ligger uppe.

Sen har jag spelat in en till video, planerat sommaren och börjat skriva på några blogginlägg som kommer ta tid att få riktigt bra. Nu är klockan 03 och det är dax för mig att krypa ner i sängen och sen hoppas jag på lika bra sömn som igår natt <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Ny vecka nya möjligheter

Kommer bli en ganska lugn vecka för min del vilket känns skönt.

Måndag- Skola

Tisdag- Skola

Onsdag- Praktik, kanske se till att ha någon speciell video klar till alla hjärtans dag?

Torsdag- Praktik

Fredag- Praktik, till Oliver

Helgen- Filmmys med en tjejkompis

Vill ni ha en speciell video till alla hjärtans dag?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00