Justin Timberlake

Hej älsklingar!

Hoppas allt är bra med er, med mig är allt toppen! Har haft väldigt mycket att göra dom senaste dagarna och när jag kommit hem och tänkt att jag ska uppdatera er har jag varit så trött att jag nästan somnat sittandes. Får skämmas att jag inte ens kommer ihåg vad jag senast uppdaterade er med... Tror det var i måndags med veckans planer men inte alls säker...

I måndags var jag iaf ledig och träffade en vän på kvällen då vi tog ett glas vin tillsammans hemma hos henne och åt kinamat till solsidan filmen.

I tisdags (igår) jobbade jag 09-18 och under dagen skrev min morbror och frågade om jag ville ha biljetter till Justin Timberlake samma kväll (!!!) och självklart svarade jag JA! Så direkt när jag slutade drog jag och Ronja till Stockholm, dock blev vi lite sena då vi tog en snabbis inne på mos för att jag ville ha mat och Ronja en ny tröja men Justin var också sen så vi missade bara en del av förbandet . Tyvärr kunde vi bara 2 låtar så det blev ju inte så mycket att sjunga med till men konserten i sig var riktigt bra så vi dansade och så ändå.

Idag var det dags för risk2 i Sala. Haha jag körde så långsamt på halkbanan att hon som satt bredvid sa "kan du gasa på liiite bara så du kan få känna av antisladdsystemet?". Haha är man en bra förare då eller bara jävligt långsam? Det tog totalt 3 h att göra alla moment och sen körde jag både dit och hem vilket jag tycker gick väldigt bra.

Nu ikväll åt vi pizza tillsammans på Astas här i Enköping innan mamma gick hem till sig och jag till mig. Har efter jag kom hem flyttat om i garderoberna då O flyttar hit sina grejer i helgen och då självklart behöver plats för dom. Tror jag äntligen börjar bli klar. Nu ska jag poppa en stor skål med popcorn och sen börja planera lite bilder som jag behöver ta i helgen.

Puussss älsklingar!!!!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer