Kände mig som ett barn

Hej älsklingar!

Jag verkligen älskar planerade dagar, helst ska allt vara planerat. Allt förutom äventyr! Slutade praktiken vid 20, åt sen middag hos mamma direkt när jag slutade och är nu hemma för att packa, planera lite och sen ta en dusch. Hos mamma blev det grillat som jag älskar. Det var jag, mamma och mormor som satt ute och åt, bästa trion!

Det jag ska sätta mig och planera nu är morgondagen, det sista inför lördag och sen hur jag vill jobba i sommar. Jag vill även göra ett inlägg som jag ska planera lite hur jag vill lägga upp innan det blir en dusch och sen sovdags då jag ska vara på praktiken senast 08 imorgon.

Har haft en riktigt skön outfit på mig idag. Gjorde imorse två bullar av håret vilket var superskönt nu när det är så varmt, var lixom som att allt hår bara försvann helt. Sen hade jag en T-shirt som jag köpte i Polen, ett par svarta ballerinaskor som jag lever i då jag knappt kan gå i gympaskor nu under en period och sen ett par svarta kostymbyxor som under dagen när det var varmare ute var en svart kjol. Kände mig som ett ltet barn med kläderna och håret men både kläderna och sen att allt hår försvann var så skönt!

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer