Känner mig som Rapunzel

Hej älsklingar!

Våran stora rosa flamingo är just nu inomhus och inte i poolen som den ska vara så jag har tagit en kudde och lagt mig i den, skönaste stället att blogga från haha! Om ni läst inlägget som kom ut tidigare idag så förstår ni nog att jag har haft saker för mig hela dagen.

Jag hade körlektion 08;15 imorse och då skulle jag vara så fixad att jag kunde dra direkt till Västerås efter. Idag var det en dubbellektion så var klar hos körskolan först 09;40. Tycker det går bättre och bättre för varje gång nu, ser verkligen en utveckling.

Gillar ni när jag skriver om min körning eller är det tråkigt?

När jag hade kört klart tog jag bussen hem till Rasmus som satte i löshår på. Håret vi använde oss av idag är från Rapunzel of Sweden och är 50 cm långt. Till mitt hår gick det åt 7 paket vilket jag tror brukar vara det "normala". Jag tänkte först att jag skulle köpa ett hår som var 70cm men är verkligen glad över att jag valde 50cm, känner mig lite som Rapunzel ändå haha

När Rasmus va klar med håret och vi hade suttit och snackat ett tag tog jag bussen in till centrum för att möta upp Tilde som jag fikade med innan vi gick i lite affärer, har nu hittat vad jag ska ha på mig på lördag och även allt jag ska ha till, nöjd!!!

På bilderna här nere kan ni se lite av det jag hittade idag men tänker att jag väntar lite med att visa er vad ja ska ha på mig då. När det var dags för Tilde att börja röra sig hemåt kom mamma och mormor och hämtade mig i Västerås så gick vi på dollar store innan jag övningskörde till Sala där vi åt middag, jag körde även hem.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Härlig bild, fina du❤️
nouw.com/byalma