Kearstase med 20%

(Inlägget innehåller klickkampanjer)

Hej älsklingar!

Just nu får ni 20% rabatt på Kerastase hos Lyko så jag tänkte passa på att dela med mig av mina favoriter där ifrån.

Först har vi schampo, balsam och inpackning från serien nutrivie. Det här är en serie som jag brukar kalla för "familje produkter". Den är bra för lätt tort och normalt hår och fungerar för dom flesta hårtyper och därför kan alla använda det, stora som små. Jag använder mig av det då jag har löshår. Egentligen ska jag använda mig av produkter från hairtalk men jag kunde inte släppa kerastase så då valde jag denna serie som är mild och fungera bra på mina fästen.


Den andra produkten är en oljespray som ger håret en fin glans och näring, jag tycker den funkar bra på mitt hår då mitt löshår inte får någon näring från kroppen och en vårdande olja alltid är bra för alla hår. Den här oljan har en spray och inte en pump så istället för att krama i den i håret sprayar man och slipper då oljiga händer och håret ser inte flottigt ut när man har sprayat i oljan.


Den korallfärgade flaskan är ett värmeskydd från serien discipline. Det är ett värmeskydd som man sprayar i håret utan att det tynger ner det så man kan utan problem få lätta och fylliga lockar när man använder sig av denna. Jag älskar att man kan ha i denna i både torrt och blött hår.


Sen har vi en pumpflaska från serien aura botanica. Det är en mjuk kräm som tar bort frissighet och även är ett värmeskydd. Den här har du i blött hår. Den är gjort på 99% ingredienser med naturligt ursprung.


Den sista är en stark hårspray som får stylingen på håret att hålla i timmar.


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer