Killarna som hatar

Hej älsklingar!

Hade idag ett toppenmöte med skolans kurator och hon är den bästa jag pratat med, någonsin. Vi pratade inte bara om mina panikattacker utan också om hur jag mår gällande bloggen och youtubr. Bloggen har nämligen börjat växa, det är ju inte så att siffrorna gick upp i taket under en natt men man kan se hur ni ökar och det är jag verkligen glad för. Men med att bloggen växer så märker jag att hatet växer.

Från början kunde jag bara blunda för det, en kommentar hit och en kommentar dit lixom vem orkar bry sig är jag är nöjd med mig själv. Nu vill inte jag dra alla över en kant med det är mestadels killar som skriver hat till mig så kan inte förstå vart det kommer ifrån att det är vi tjejer som är så elaka.

Det är väldigt många tjejer som skriver till mig att jag är duktig och att jag inspirerar dom, ni tjejer som läser det här och har skrivit något sånt det är tack vare er som jag fortsätter. För bara idag har det vart minst 4 killar som skrivit till mig att jag är ful, tror jag är någon och att jag bara borde lägga ner. Men varför ska jag lägga ner min hobby? Jag vet att jag lägger upp mycket om både min blogg och Youtube på t.ex. snapchat men om jag hade fotboll som min hobby då är det ingen som skulle skriva till mig att jag ror jag är någon bara för att jag lägger upp mycket om det?

Det jag vill komma fram till är att det inte är okej att hata på folk som delar med sig om sitt liv lite extra mycket för vi är också människor och inte bara någon som ni kan skicka allt ert hat till

(Tack bästa Jeanna för bilderna idag) 

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nu är vi påväg

Nu är jag och min älskling påväg till vårt första mål på det här lovet, eller egentligen har vi vart det ett tag men fick tid till bloggen först nu.
Oliver och jag möttes i Västerås och sen stannade vi i Sala för att köpa lite dricka att ha på vägen.
Nästa stopp gjorde vi i Avesta för att hitta någonting att äta, gick sådär. Jag försökte få igenom sushi men när jag väl lyckats så insåg vi att inget va öppet, suck.
Så nu fortsätter vi och denna gången mot donken.
Vi räknar med att va framme i Bjurs om typ 1 timme.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Dålig bakgrund

Är ju sista gången jag använder min dörr som bakgrund när jag ska ta bilder. Det största problemet jag har när jag ska ta mina bilder är bakgrunden, trodde idag att jag hade lyckats hitta en bra bakgrund men jag gissar att jag hade fel. Har inte en ända ledig vägg till mina bilder just nu så det blir prio nummer 1 mitt nya rum!

Jag kom hem för ungefär 1 timme sen nu, han jag klippte och fixa skägget på var så snäll att han skjutsade hem mig. Hoppade sen in i bilen med mamma direkt när jag kom hem för att följa med henne till Rusta och sitter nu med maten bredvid mig och tänker starta en film att mysa till.

Satsar på en väldigt lugn kväll idag, fick en superbra ide till en video tidigare idag men tror att jag får vänta med att spela in den. Föst för att den kommer ta flera timmar att spela in och sen tycker jag att jag förtjänar en lugn kväll, speciellt nu när jag är lite småsjuk.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00