Klarade det

Hej älsklingar!

Känns som klockan är 03 för att jag är så fruktansvärt trött, trött i kroppen men inte huvudet. Har nu även fått feber så inte så konstigt att det är så. Haha jag gnäller verkligen så fort jag är minsta lilla sjuk och det måste få ett stopp, känner mig så hemsk när jag gnäller över en förkylning eller lite feber när det finns människor som har det så mycket värre än mig. Vet även att jag gnäller på att jag gnäller varje gång jag är sjuk hahaha...

Somnade tidigt igår så när Oliver skulle pussa mig hejdå innan han började röra sig mot Västerås i morse vaknade jag och kunde inte somna om så har varit vaken sen 06;30 när alarmet egentligen skulle ringa 08. Låg kvar i sängen tills klockan var 07 och gick sedan upp när jag insett att jag inte skulle lyckas somna om. Det bästa jag vet på morgonen är när jag får somna om så blir alltid liiite ledsen när jag inte lyckas med det.

Mamma skjutsade mig till Västerås vid 09 då jag hade teoriprovet till körkortet idag. JAG KLARADE DET!!! Riktigt stolt över mig själv som klarade det på första försöket. Var nervös innan men det släppte nästan direkt när man satt sig och fått börja med provet.

När vi kom hem från Västerås åkte jag direkt till praktiken där jag var fram till 20. Så söt som Oliver är kom han förbi salongen med blommor och glass för att säga grattis till att jag klarade det <333

Riktigt gulligt gjort!!! Nu ska jag gå och lägga mig då det kommer bli en lång dag imorgon.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

evelinnkarlsson
evelinnkarlsson,
Grattis vad roligt!! 🌸💖nouw.com/evelinnkarlsson
ByAlma
ByAlma,
Snyggt jobbat❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Wow

Wow vilken lång dag! Som jag skrev i morse vaknade jag och kände mig riktigt utvilad vilket jag har tagit till vara på idag. Jag vaknade lite efter 08 och då blev det direkt att sätta sig vid datorn för att blogg lite samtidigt som jag åt en god frukost. Sen gjorde jag mig i ordning för att möta upp mamma på stan vid typ 10:30, vi började då med att övningsköra lite för jag måste verkligen komma igång nu och sen åkte vi till badhuset för att göra det där simtestet jag pratade om förut. Det gick över förväntan så var ganska stolt över mig själv när vi var klara.

Efter badhuset tog vi bilen och plockade upp mormor innan vi åkte till Bålsta för att lämna tillbaka ett par skor som jag känner inte alls passar mig, jag övningskörde på vägen hem och även det gick väldigt bra.

Jag var hemma vid 15 tiden igen och då åt jag och mormor mat tillsammans innan jag började redigera en video som nu ligger uppe.

Sen har jag spelat in en till video, planerat sommaren och börjat skriva på några blogginlägg som kommer ta tid att få riktigt bra. Nu är klockan 03 och det är dax för mig att krypa ner i sängen och sen hoppas jag på lika bra sömn som igår natt <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Ny vecka nya möjligheter

Kommer bli en ganska lugn vecka för min del vilket känns skönt.

Måndag- Skola

Tisdag- Skola

Onsdag- Praktik, kanske se till att ha någon speciell video klar till alla hjärtans dag?

Torsdag- Praktik

Fredag- Praktik, till Oliver

Helgen- Filmmys med en tjejkompis

Vill ni ha en speciell video till alla hjärtans dag?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00