Kommer bli mycket shopping

Jag började nyligen följa en blogg som lägger upp massa tips varje dag, mycket om affärer men också mycket om hälsa och så vidare.

Bloggen jag pratar om -> http://nouw.com/vetduvad

Idag har hon lagt ut ett inlägg om att hm ska öppna outlet butiker. Dom ska öppna tre stycken i hela Sverige så som planen ser ut nu, två i Stockholm och en i Västerås. Tur som jag har kommer jag ha nära till alla tre så där kommer det bli mycket shopping kan jag lova er.

Vill ni läsa mer om deras kommande affärer kan ni läsa om det här.

Klockan är redan 14;30 och vi har inte så mycket planer för dagen. Tänkte dra till Ikea om ett tag men sen får vi se vart dagen leder oss.

Hopas ni har en bra lördag älsklingar !

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,

Åh bra tips 😊

nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Friyay

Hej älsklingar!
Äntligen fredag och är beredd på en supermysig helg nu. Ska till Oliver ikväll när jag slutar och i helgen är planerna att det blir julmarknad och shopping av julklappar.
Vi ska kolla på julkalendern tillsammans, ska kolla ikapp alla avsnitt vi har missat så hoppas de blir en kopp med te ikväll och sen julkalendern, kanske kinamat också? Skulle verkligen inte sitta fel hihi!
Ni har väll inte missat att kolla dom senaste vloggarna på min youtube kanal?
Jag har ju just nu en vloggmånad och det känns som att ni kommer gilla den.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Stora planer och röstning

Har så sjukt mycket planer just nu, både gällande YouTube och bloggen. Är ingenting som är helt och hållet spikat än men jag är säker på att det kommer bli hur bra som helst. Mina största planer kretsar kring halloween just nu. Och ja, jag vet att det är ett bra tag kvar tills dess men eftersom jag nu på Tisdag blir säng liggandes i nästan 2 veckor framåt blir inte så mycket tid kvar till halloween med tanke på när jag får orken tillbaka. Plus att det är supermycket jobb som väntar om jag skulle lyckas med allt det jag vill, dock kommer det verkligen att vara värt det.

Är även väldigt sugen på att skaffa den här färgen på håret. Har tänkt på det nu i några veckor och måste erkänna att jag bara blir mer och mer sugen.

Men vi kan väll köra på en röstning så jag kan få er hjälp också?

Borde jag skaffa färgen som är på bilden eller fortsätta vara blond?

Please select one of these options.
Please select one of these options.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00