Kommer vara ett helvete

Godmorgon älsklingar!

Klockan är just nu 07;25 och jag har precis fixat mig färdigt. Ska typ ta det lugnt framför datorn nu i några min innan det är dax att börja dagen på riktigt.

Jag ska till tandläkaren nu på morgonen, gillar verkligen inte att gå dit. Är inte själva tandläkaren som är problemet utan att dom alltid ska fram med den där kameran och även fast jag säker att jag spyr så fort jag försöker ha hela i munnen så finns det ingen annan lösning...?

Det jag ska göra hos tandläkaren är att börja en utredning (kallas det de?) om jag ska få tandställning eller inte. Hoppas verkligen på att jag får de, tror ju självklart att det kommer vara ett helv*te när jag får den men har världens komplex över mina tänder nu så kommer bli superskönt efter.

Efter tandläkaren är det dax för skolan, blir de istället för praktik idag. Men det är bara för att jag ska kunna få så mycket hjälp som möjligt innan tävlingen.

Sminkade dockan igår men vet inte om jag blev helt nöjd med det. Annars blir det väll att börja om.

Slutar vid typ 16 om jag inte har helt fel, Om jag känner för det när jag slutar ska jag försöka hitta en salong som har tid för en spraytan, annars blir det direkt hem och börja packa och sen spela in 2 videos. Tror verkligen att ni kommer älska idéerna jag har.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer