Kvällen

Det här är vad min kväll till mestadels består av, plugg... Har egentligen ingen större lust att plugga eller har man någonsin det egentligen? Man har iaf ingen lust när man egentligen bara sitter vid skolbänken en dag i veckan.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag mått sämre under en period och tyvärr har skolan blivit lidande så nu ska jag försöka ta ikapp så mycket som möjligt men jag tänkte nog bara hålla på ca en timme till innan jag ska hoppa in i duschen och sen försöka komma till sängs tidigt då det är en låång dag som väntar imorgon.

Först praktik med några kunder inbokade och sen vid 16 ska hela salongen åka till Stockholm för att hälsa på loreal, är supertaggad och jätteglad för att dom låter mig följa med på allt sånt här.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
Hej! Hoppas att allt är bra med dig 😊 Jag tänkte bara tipsa om att jag just nu har en tävling i samarbete med Personligalmanacka i min blogg där du kan vinna ett presentkort på 329kr hos dom! Så är du sugen på en ny och dessutom egendesignad almanacka inför det nya året är det bara att klicka på länken nedan och vara med och delta 😊
https://martinaolsson.myshowroom.se/72011/tavling-vinn-ett-presentkort-hos-personligalmanacka/
martinaolsson.myshowroom.se
tigerhonan
tigerhonan,
Matte du läser? Vilken nivå? Läser själv matte 2, ett rent helvete. Kanske inte är så kul att plugga men jag går verkligen in i det. Måste klara den och tre kurser till efteråt för mitt slutbetyg. Hoppas du kan komma i kapp dig snart med plugget
nouw.com/tigerhonan