Lakan till flaket och mycket studentfix

Hej älsklingar!

Ojojoj idag har det varit en sjukt händelserik dag och ALLT har haft med studenten att göra. Så kul!

Jag vaknade vid 03;30 (!!!) av att jag drömde en mardröm och då vaknade superstressad. Hade typ panik när jag vaknade så jag låg vaken i timmar. Åt frukost vid 06 och lyckades sen somna om och sov till 08;30 då mitt alarm ringde. Låg kvar i sängen ganska länge innan jag sen gjorde mig iordning lite snabbt och hämtade Linnea för att åka mot Västerås.

Vi var i Västerås vid 10 och började då tillsammans med klassen göra "klassens ..." tallrikar och fixade sen med lakan till flaket. Det började under eftermiddagen att regna så vi kunde inte göra klart alla lakan.

Jag och Linnea åkte förbi spicy hot och hämtade mat som vi sen åt hemma hos henne samtidigt som vi började med rimmen till klassens och det gick faktiskt riktigt bra. Efter en timme tog vi en paus och åkte till DollarStore för att köpa lite saker till flaket innan vi fortsatte.

Väl klara hoppade Linnea in i duschen och jag tog det bara lugnt ett tag innan vi vid 18;30 åkte ner till hennes garage för att fixa det sista med alla lakan.

Vi var klara först vid 20 och åkte då direkt för att göra en spraytan så vi är bruna på studenten, jag skulle egentligen ha sprayat mig imorgon på skolan tillsammans med klassen men prioriterar en sovmorgon istället då jag sov dåligt natten som var och förmodligen kommer göra imorgon natt också.

Har precis fått i mig middag så nu är det dags för sängen <3

Ojjj vad långt inlägget blev

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så underbart! Studenten kommer bli en magisk dag❤️
nouw.com/byalma