Lång dag och rabattkod

Sugen på att köpa nytt löshår? Köp det från rapunzel of sweden och använd min kod "emmahagen" för att få 10%


I natten som var sov jag bara 4 timmar. Jag brukar sova ca 6 timmar varje natt och det är lagom för mig men 4 timmar blir verkligen för lite. var pigg till lunch ungefär och sen har jag bara blivit tröttare och tröttare men ändå sitter jag här och kan inte somna?

Tog bussen imorse så jag var framme 08;15. Började 09 med ett möte där några handledare var med, ett bra möte för kände verkligen att man fick mer koll på läget.

Sen har vi jobbat med tradition och utveckling hela dagen, ingenting som jag tycker är superkul. Tycker förmodligen bara att det är tråkigt för att jag tyckte att det var svårt.

Under eftermiddagen gick jag och mormor ner på stan för att ta årets första mjukglass, den var så god, tog saltlakrits strössel på! Sen har hela kvällen gått åt till att planera inför en visning vi i klassen ska ha i början på nästa månad, skriva planera rabattkoder och även börjat förbereda för lite blogginlägg som ska skrivas. man tror det inte men det tar ganska mycket tid att skriva ett inlägg och även fixa bilderna som ska vara med.

Nu ska jag snart l��gga mig i sängen och starta en mysig film att somna till <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer