Långpromenad längst vattnet- mycket bilder

Hej älsklingar!
Jag sitter just nu på hotellrummet och tittar lite på youtube samtidigt som jag redigerar lite bilder till bla instagram och hit.
Vi låg vid poolen och solade i ca 15 minuter innan det började regna och vi fick sprina ner till hotellrummet. Oliver sitter på balkongen med en öl och bara tar det lugnt.
Städerskorna kom precis hit men jag bad O säga till dom att dom inte skulle städa idag då jag bara ville ha lugnt och tyst ett tag nu efter förmiddagen ute i solen.
Imorse ringde alarmet vid 09, vi sätter nästan alltid alarm fast vi är lediga, helger och semester, även fast vi ligger kvar i sägen länge känns det skönt att få ut mer av dagen istället för att sova bort halva.
Lite efter 10 tiden hade vi fixat oss och tog våra ryggsäckar för en promenad till andra delen av Larnaca som låg 3 kilometer bort.
Vi gick längst stranden hela vägen och satte och sen och åt en tidigt lunch när vi kom fram eftersom vi hade skippat frukosten.
Vi gick bara runt och fotade lite innan vi sedan tog en promen tillbaka någon timme senare.
Jag bloggade ingenting igår då det var en dålig dag för mig. Jag hade sovit dåligt på natten och vaknade av att jag hade ont i magen så jag sov bort halva dagen i solstolen och gick sen även och la mig tidigt

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Så underbart fina bilder😻
nouw.com/byalma