Lashlift hemma & semester i Dalarna

Hej älsklingar!
Fick inte till något inlägg igår då det var mycket umgänge med fina vänner.
Under förmiddagen och ända fram till 15 storstädade jag hela lägenheten, gjorde tillochmed rent skåp och hyllor. Under eftermiddagen kom Wilma och Isa till mig och vi gav oss på ett försök att göra lashlift på mig och Isa. Resultatet blev fint och jag kan inte se någon synlig skada på fransarna, självklart tycker jag att det är ”naket” då jag är van vid fransförlänging men vi slängde på lite fransfärg i samma veva så fransarna syns lite då jag har turen att vara bortskämd med ganska långa fransar naturligt.
Lite senare på eftermiddagen när Pontus hade slutat jobbet kom Niklas, Blom & Nylund hem till oss så åt vi middag tillsammans och vi lärde sen alla hur man spelar skipbo.
Idag har det varit packning som gällt, jag har diskat allt från igår, tagit en långdusch och hann även träffa Isa en snabbis innan Pontus slutade jobbet och vi är nu påväg mot Dalarna, Sollerön mer exakt, där helgen ska spenderas. Vi har inte riktigt bestämt oss än om vi ska åka hem efter helgen här eller om äventyret ska fortsätta.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer