Leker världsvan

Hej älsklingar!

Jag är ju absolut inte världsvan även om jag väldigt ofta låssas att jag är. Det här inlägget är till er som är lika långt ifrån världsvana som jag är. För bara några dagar sedan började jag fundera på massa småsaker jag gör i vardagen som jag tycker underlättar mina dagar mycket som mina vänner inte använder sig av och vissa av dom aldrig ens hört om. Självklart måste jag dela med mig av dessa små tips till er.

Spraya settingspray i highlight paletten precis innan du använder den, den blir mycket mer pigmenterad då.

Farthållaren på bilen, lifesaver. Haha hittade nyligen hur den fungerar på våran bil och det underlättar körningen för mig väldigt mycket, jag är mycket mer fokuserad på vägen nu när jag inte behöver fokusera på hastigheten.

Jag rullar (nästan) alltid klädena istället för att vika dom när jag ska packa en resväska, känns som man får plats med mer då.

Jag ha ALLTID en bunt med trosskydd i väskan, det är bra till så extremt mycket och är inte bara med för att rädda en oväntat mens. jag spiller ofta läsk i bilen när jag råkar köra i en grop och när jag inte haft papper i bilen har jag tagit ett trosskydd för att torka och det suger upp superfort, om man är ute och pappret på toaletten är slut är det superbra med ett trosskydd. Allt går självklart att göra med papper men trosskydd har man ändå ofta med sig ifall en oväntad mens skulle komma så istället för en toarulle kan man bara lägga ner ett extra trosskydd.

Jag dricker alltid kaffe med sugrör för att minska chansen till gula tänder.

(inget jag har testat själv men) En person i min klass hade i tvåan blivit oljig i ansiktet och istället för att ta lite toapapper i pannan så att en del av sminket försvann tog hen ett kaffefilter som sög upp oljan men lämnade sminket på plats.

Jag använder mig dagligen av en app som heter preview och där kan man lägga in bilder som man längre fram kommer vilja publicera på instagram så man kan flytta runt dom och sen om dom kommer passa i flödet.

Fläta alltid håret när du sover eller tränar för att spara på kvalitén.

Nu kommer ett tips som jag trodde var en självklarhet men på senaste tiden har märkt att många av mina kunder inte har koll på. När du tvättar håret, schamponera alltid två gånger bara i botten ej på längderna, handdukstorka sedan håret innan du har i inpackning och låt sitta några minuter, inpackningen ska bara vara på längderna och inte i botten.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Fina du❤️
nouw.com/byalma