Lovat mer än vad jag kan hålla

Jag har inte bloggat sen i måndags morse, känns som en evighet sen trotts att det var igår. Igår lovade jag er att ni skulle få ett blogginlägg om min helg och ni skulle även få en video på youtube där jag svarar på 50 frågor, inget av det kom.

Tyvärr var det så att en väldigt nära släkting till mig åkte in på sjukhuset igår på förmiddagen så jag valde att bara släppa allt, hen mår bättre nu och är hemma igen som tur är.

Videon kom upp nu under kvällen, länk till videon : https://www.youtube.com/watch?v=B62uUU_Yw14

Men inlägget kommer så fort jag får tiden att skriva det, bilderna jag tog på maten är så grymt fina så ser verkligen fram emot att visa er.


Nu sitter jag i sängen och söker lite olika jobb samtidigt som jag gör en ansiktsmask för min hy är verkligen förstörd. Har dock bara mig själv att skylla på för har somnat med smink nu i några dagar.

Imorgon kommer bli en lång dag som börjar 08;30 med frukost med loreal som ska berätta lite nyheter för oss på salongen, sen blir det att åka till Västerås för att skriva ett prov innan jag sak tillbaka hit till Enköping för att fortsätta praktiken.


Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer