lunch with a view

Wow internetet krånglar här och precis när jag hade skrivit färdigt slutade internetet att fungera, sidan stängdes ner och hela inlägget försvann... Jag är en sån person som nu skulle kunna gå runt och vara sur över dehär för länge men känner att jag bara får försöka släppa det, det är ju någonting som har hänt alla lixom.

Dagen började med en frukostbuffe med utsikt över havet, riktigt fint och personalen här är jättetrevliga så bara det gjorde frukosten ytterligare lite bättre. Eter frukosten var det dags för ett informationsmöte innan vi skulle spendera några timmar på stranden. Vid 13 gick jag upp för att duscha och jobba lite innan vi började röra oss mot en restaurang som ligger ca 1 km bort. Havet och några fina byggnader vid vattnet var våran utsikt under den sena lunchen. Vi var inte jättehungriga så vi åt bara bröd med tzatziki och haloumi, riktigt gott.

Efter maten gick vi på upptäcktsfärd i jakt efter en lite större mataffär då vi ville köpa lite frukt osv. Efter några km hittade vi äntligen en mataffär och även en klädaffär som sålde riktigt fina kläder, köpte ingenting idag men ska verkligen tillbaka dit innan vi åker hem för att shoppa mig själv en ny garderob haha!

Kvällen har idag spenderats på hotellet, skönt att ta det lugnt speciellt då jag inte har sovit så bra på några dygn.

Hoppas ni har haft en fin lördag <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer