Lyckotårar

Hej älsklingar!

Hur mår ni? Jag mår superbra!
Just nu sitter jag och Isa ännu en gång på ett fik med en varsin dator, hon pluggar till hp och jag bloggar och kollar mejlen. "Lediga" dagar när dom är som bäst.

Wilma sov hos mig igår och det var verkligen mysigt! Mer än en vecka sen sist vi sågs sist och det var fööör lång tid. Haha jag började gråta när vi satt i köket för att jag var så glad av att se henne. Jag ÄLSKAR lyckotårar, tycker det verkligen visar vilken tur man har i livet.

När klockan var ca 08 vaknade jag av att hon gick till skolan men jag vände bara på mig och sov vidare och vaknade sen vid 10 tiden istället. Jag låg kvar i sängen ett tag och tog det sen lugnt när jag fixade för att Isa skulle hämta mig vid 13.

Igår tog jag även en snabbsväng till Stockholm för att spendera en timme med Olga. Vi körde på portömning denna gång också men nästa gång ska vi förmodligen börja med microneeling, spännande!

Har just nu väldigt lite inspiration till vad jag kan skriva för färdiga inlägg, det syns ganska tydligt vad för typ av inlägg ni gillar men skulle vilja testa något nytt.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
omg portömning gör SÅ ont tycker jag!!! Men fräscht blir de 😉 Kram!!
nouw.com/isabelhakansson
emmahagen
emmahagen,
gör såååå ont! Något av det värsta jag vet men blir så fint resultat
nouw.com/emmahagen