Magi till huden

Hej älsklingar!

Jag sitter just nu och äter middag och känner att det är dags för en uppdatering. Skäms alltid när jag äter middag såhär sent (23;00) då jag vet att man egentligen inte borde göra det. Egentligen kanske folk bara säger det för att man inte ska äta och sen gå och lägga sig direkt? Om det är så behöver jag ju verkligen inte skämmas då jag har minst 1 h till som jag behöver springa runt och fixa lite här hemma.

Men kan vi backa tillbaka till det att det nästan inte kommit någon uppdatering här alls den senaste veckan? Jag har verkligen velat uppdatera er men i början av veckan stressade jag väldigt mycket och jag förklarade i tidigare inlägg hur trött jag var och sen i mitten på veckan blev jag sjuk. Mådde så dåligt att jag sjukanmälde mig från jobbet vilket verkligen inte händer ofta så jag kände att när jag väl gjorde det var det dags att pausa här också och bara vila så jag kunde bli frisk asap.

Imorgon är min sista arbetsdag det här sommarlovet och det ska bli riktigt skönt med lite ledighet men vet även att jag gillar salongen och alla som jobbar där så mycket att jag kommer gå dit ändå. Tycker det är kul att jag hittat ett ställa som jag trivs på så mycket.

När jag fyllde år fick jag alla dessa produkter av två av mina vänner. Det är insmörjningskrämer, ansiktsmasker och ansiktsrengöringar. Dom är verkligen MAGISKA!!! Min hy är bättre efter bara några dagar och jag har innan inte hittat något som hjälper mot mina finnar. Rekommenderar verkligen!

Produkterna är från ett märke som heter exuviance <3

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer