makeover

Hej älsklingar!

Natten till idag sov jag närmare 11 timmar vilket var riktigt skönt, känns som om jag har varit uppbokad på något varje minut dom senaste veckorna så behövde verkligen sova ut.

Igår var jag ledig från jobbet och hade en riktig makeover-dag.

Wilma sov hos mig så vaknade vid 08;30 av att hon fixade sig inför skolan. jag låg kvar i sängen en timme innan jag gick upp för att göra rent ansiktet och äta frukost innan jag skulle åka till en franstjej och fixa ny fransförlängning. Jag har ju under en längre tid gjort fransarna i Stockholm men tror att jag nu har hittat en tjej jag gillar som bara ligger 15 min ifrån mig.

Efter fransarna var fixade åkte jag hem för att lägga en ansiktsmask och äta lunch. Olga, min hudterapeut, har sagt vilka masker jag ska använda och vågar nu inte röra produkter från något annat märke.

Mot kvällen kom Wilma tillbaka och följde sen med mig till Sofias jobb vid 18 för att jag skulle få håret fixat. Ronja dök även in lite senare. Vi fixade utväxten, avfärgade längderna för att jag skulle känna mig ljusare och klippte sen av en bra bit. Har tyvärr ingen bra bild på håret ännu då dagen bestått av sömn och jobb men bild på fransarna kommer här. Lyckades även färga och plocka brynen på kvällen och det känns så skönt att både ha fransar och bryn konstant nu.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så underbart med flera timmars sömn❤️
nouw.com/byalma