Mammas garderob är en guldgruva

Hej älsklingar!

Har haft saker att göra exakt HELA dagen, tänker inte gnälla för det är så jag vill ha det. Vill helst slippa gå upp tidigt men sen kan jag göra saker hur sent på kvällen som helst och det kan även vara hur mycket saker som helst som ska göra. (Ni som följt mig sen jag började blogga, kommer ni ihåg hur jag i början blev helt slut av att åka till mataffären i typ 30 min? Saker kan förändras och man kan börja må bättre !)

Alarmet ringde 09 i morse haha jag försov mig en timme i onsdags så mamma har nu ställt en gammal hederlig väckarklocka på mitt sminkbord så jag måste lämna sängen för att stänga av. Mitt morgonhumör är inte det bästa så ni kan ju tänka er hur illa det va i morse...

Började praktiken 11 så jag tog en promenad dit, idag har jag haft en färgning och sen tre herrklippningar, jobbade även med en friösrläxa som ska in om någon vecka så har inte hunnit träna någonting till dm idag men imorgon ska jag vara på skolan så då blir det bara träning hela dagen.

Jag slutade vid 19 då mamma kom och hämtade mig, vi åkte raka vägen hem och började packa kläder i kassar med saker vi ska slänga eller skänka, kom ganska långt idag men höll på till typ 22;30 så blev en ganska lång dag.

Hittade en låda med mammas gamla kläder och kolla hur mycket jag tog av det, så snygga grejer!!! Mammas garderob är verkligen en guldgruva

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer