Mat mat och mer mat

Här har ni fulaste bilden ni någonsin kommer att få se på mig !
Jag vaknade alltså 05;20?!?! Är det normalt att vakna så tidigt av sig själv? När man är ledig? Och aldrig går upp den tiden annars? Nej!
Tror de kan bero på att jag vanligtvis sover ca 5-6 timmar varje natt och nu har jag sen i måndags hunnit sova för hela 2 veckor känns det som så om kroppen kan säga ifrån till att man sovit för mycket så har min helt klart gjort det.
Men uppe innan tuppen är ju kul det också.

Hade världens mysigaste gårdag. Sist jag pratade med er var jag påväg in till ett ställe i Linköping som heter ikano. Där träffade jag Denise ganska direkt efter jag kommit dit.
Vi gick först i lite affärer. Bland annat Bik bok som hade världens trevligaste personal (!!!) vi va där hur länge som helst bara av den anledning haha.
Efter lite shopping tog vi buffé som var helt smaklös men hel ärligt när gnäller jag inte på maten jag ätit? Så känner att vi kan skippar den biten...
Sen blev det ännu fler affärer innan de va dax för en fika, märks det vad vi gillar att göra mest när vi ses?
Efter fikan gick vi hem till Denise för att äta lite till. Asså ärligt har jag fattat först nu hur mycket vi åt igår haha wow!
Eftersom våra boys går i samma klass slutade dom samtidigt så vi träffades alla hemma hos Sebbe och Denise en kort stund innan vi började röra oss in mot stan tillsammans för att kolla på fifty shades freed. Grät supermycket till den filmen, någon mer som gjort det? För jag grät typ 3 ggr (om man ska räkna bort den gången när filmen va slut och jag grät bara för dom va så söta). Annars var filmen super, verkligen en ny favorit.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Emelie JS,

Åhh vad gott allt såg ut!!

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Frugratis
Frugratis,
Trist med smaklös mat
nouw.com/frugratis