Mellandagsrea

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Det blev en utgång igår ikväll då min vän ville se Alex D`Rosso som spelade på publik Västerås. Det var en av mina bättre utgångar då jag träffade många nya människor som vi en hängde med hela kvällen. Kan erkänna att jag inte var jättepigg i morse när klockan ringde på 09 men det var shopping som stod på schemat så det var ganska lätt att dra sig upp ur sängen ändå.

Jag och Oliver gjorde oss i ordning och åkte sen till en vän för att lämna lite saker innan vi plockade upp Malin och Sara för att åka mot mall of scandinavia. Det blev inte så många timmar shopping men reorna var grymma och det var mindre folk än vad jag trodde att det skulle vara.

Jag fick med mig lite saker hem men om jag känner att det är något jag saknar får det beställas för jag orkar inte en dag till med så mycket folk.

När vi kom hem somande jag ganska direkt för som ni säkert förstår fick jag inte mycket sömn natten som var. När jag vaknade åt jag, mamma och Oliver middag tillsammans. Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sen övertala O till att vi ska mysa ner oss i soffan framför en film.

På senaste tiden tiden har jag använt mig av en lip plumper från kicks egna märke men pratade idag med en av tjejerna som jobbade inne på kicks och hon sa att hon gillade den från buxom mer så den ska jag testa nu. Jag köpte i färgen princess då jag ville ha lite färg men samtidigt inget som stack ut jättemycket.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Perfekt med lite nytt smink❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nervös inför imorgon

Är verkligen sjukt nervös inför imorgon.

Imorgon vid 13 ska jag sätta in min tandställning, om jag förstått allt rätt så sätter vi inte in hela imorgon utan en bit typ (?) och sen får jag komma tillbaka om ett tag för att sätta in resten.

men börjar verkligen få ont i magen nu för det här är någonting som jag försökt få igenom så så såå länge och nu ska det hända. Är rädd både för att jag tror att det kommer göra ont men också för att det känns som det kommer bli sjukt fult på mig. Kan så länge jag kan minnas haft komplex över mina tänder och min mun och är livrädd för att jag ska känna mig ännu fulare...


Har ni eller har ni haft tandställning?

Om ni svarade ja, hur känns det?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Veckans planer typ

Är det bara jag eller ser jag sjukt trött ut på bilderna?

Va Oliver som fick vara min fotograf här så vi har honom att tacka för den fina skuggan på ena bilden.

Jag har sen i söndags suttit och försökt skriva ett inlägg till er med veckans planer men det går verkligen inte bra, kan vaa för att jag typ inte har några planer haha vill egentligen inte erkänna det för mig själv då jag alltid har saker inplanerade.

Men kan vara skönt med ett lov man inte behöver stressa på också.

Vet inte ens om jag har sagt det till er men jag är fortfarande i Linköping hos Oliver och planerar att vara det tills på söndag. Har sjukt tråkiga dagar då jag knappt känner någon här men underbara kvällar då jag får träffa Oliver.

Planerna är iallafall att bara ta det lugnt i veckan och på fredag ha brunch med Denise, vi kanske ska träffas några fler på kvällen men får se hur det blir.

Har ni något extra roligt ni ser fram emot i veckan?

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00Instagram emmahagen00