Mellandagsrea

Innehåller affiliate-länkar

Hej älsklingar!

Det blev en utgång igår ikväll då min vän ville se Alex D`Rosso som spelade på publik Västerås. Det var en av mina bättre utgångar då jag träffade många nya människor som vi en hängde med hela kvällen. Kan erkänna att jag inte var jättepigg i morse när klockan ringde på 09 men det var shopping som stod på schemat så det var ganska lätt att dra sig upp ur sängen ändå.

Jag och Oliver gjorde oss i ordning och åkte sen till en vän för att lämna lite saker innan vi plockade upp Malin och Sara för att åka mot mall of scandinavia. Det blev inte så många timmar shopping men reorna var grymma och det var mindre folk än vad jag trodde att det skulle vara.

Jag fick med mig lite saker hem men om jag känner att det är något jag saknar får det beställas för jag orkar inte en dag till med så mycket folk.

När vi kom hem somande jag ganska direkt för som ni säkert förstår fick jag inte mycket sömn natten som var. När jag vaknade åt jag, mamma och Oliver middag tillsammans. Nu ska jag lägga en ansiktsmask och sen övertala O till att vi ska mysa ner oss i soffan framför en film.

På senaste tiden tiden har jag använt mig av en lip plumper från kicks egna märke men pratade idag med en av tjejerna som jobbade inne på kicks och hon sa att hon gillade den från buxom mer så den ska jag testa nu. Jag köpte i färgen princess då jag ville ha lite färg men samtidigt inget som stack ut jättemycket.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Perfekt med lite nytt smink❤️
nouw.com/byalma