"Men vad tycker Oliver?" "Idgaf"

(Bilden längst till vänster: En kväll innan flytten när jag och O hittade en gammal låda från när jag var typ 10= O får svart hår och jag får brunt med lugg!)

(Bilden i mitten: Vi försöker ta en smårolig men samtidigt söt bild och bilden till höger visa hur rolig jag tyckte vi va)


En extremt vanlig fråga som jag får är "Vad tycker Oliver?". Om jag ska byta hårfär är det alltid någon som frågar vad Oliver kommer tycka, umgås jag med en killkompis är det alltid någon som frågar vad Oliver tycker om det osv... Det spelar lixom ingen roll vad jag berättar, om det gäller mitt utseende eller någonting som jag gjort frågan kommer alltid tillbaka, "vad tycker Oliver om det?".

Och ärligt nu boys and girls, JAG BRYR MIG INTE OM VAD HAN TYCKER!

Jag älskar honom obeskrivligt mycket, jag diskuterar allt med honom och älskar att göra saker med honom men om jag kommer på en dag att jag vill färga håret rosa så gör jag det för det är JAG som ska gå runt i den hårfärgen och känna mig bekväm, inte Oliver.

När jag sminkar mig på morgonen och sätter på mig kläder tänker jag inte "vad vill Oliver se att jag har på mig idag?" utan jag tänker på vad jag vill se mig i.

Det skönaste med att skriva det här inlägget är att jag vet att Oliver håller med mig för varje gång jag diskuterar någonting som jag vill göra, tex en hårfärg säger han alltid "det är inte mitt beslut för det är ditt hår".

Jag är en person med en egen åsikt även fast jag är i ett förhållande. Jag förstår det, Oliver förstår det och det vore supersköt om ni också kunde förstå det.

Puss Emma<3

Gillar

Kommentarer